DigitCoach.comTM

Na vele jaren van ontwerpen, bouwen aan en testen van de digitale coach omgeving is 'DigitCoach.comTM' gereed voor gebruik. Veel cliënten hebben dit hulpmiddel momenteel in gebruik ter ondersteuning van hun face-to-face coaching.

DigitCoach.comTM is een initiatief van Valebo! Human Resources Development. Sociale media zijn gemeengoed voor jong en oud geworden. Contact wordt hoe langer hoe meer tijd en plaats onafhankelijk. E-learning is geaccepteerd voor leren en ontwikkeling. In grote organisaties is video conferencing een goed middel om elkaar te zien en te spreken over grote afstand. Overigens, e-mail is niet meer weg te denken als dagelijks contact middel! Deze ontwikkelingen zijn ook van toepassing op e-coaching.

Wezenlijk anders dan in andere digitale platforms voor e-coaching, is DigitCoach.comTM vooral ontworpen voor gebruik binnen organisaties door interne coaches en mentoren. Uiteraard ook prima inzetbaar in de kleine coachpraktijk!

DigitCoach.comTM is inzetbaar voor zowel profit als not-for-profit sectoren.

De coaches van Valebo! gebruiken dit krachtige hulpmiddel, bijvoorbeeld bij de opleiding van coaches in Tunesië, in verband met afstand en reistijd.

DOWNLOADS:

BROCHURE

HANDLEIDING

PRIJSLIJST

INTERNATIONALE ETHISCHE GEDRAGSCODE

 

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE: