AANBIEDING

In het kader van het leveren van een bijdrage aan het afstandsleren in organisaties en scholen, stellen wij DigitCoachTM als digitale begeleidingsomgeving tegen een zeer gereduceerd tarief beschikbaar.
Nu we allemaal genoodzaakt zijn (door het verstandige kabinetsbesluit) thuis te werken en te leren, wil Valebo! begeleiders in de gelegenheid stellen van ons aanbod gebruik te maken.

Een gratis en vrijblijvende inlog (zonder aanmaak van studenten) om kennis te maken, kun je aanvragen bij info@digitcoach.com o.v.v. voor- en achternaam en mailadres dat je hiervoor wilt gebruiken.
Om welke soorten begeleiding gaat het? DigitCoachTM ondersteunt o.a.:
° Docenten bij hun leerling- of studentbegeleiding
° Coaches bij de coaching van hun cliënten
° Projectleiders bij Project Management
° Geestelijk verzorgers/pastorale zorgers bij hun ondersteunende taken
° Lopende (e-)learning processen in organisaties
° In gang gezette veranderingen en verandermanagement

Lees onze HANDLEIDING en de FOLDER. Aan een digitale instructie wordt momenteel met man en macht gewerkt zodat een leerdag niet nodig is.

Wij bieden dit aan voor € 195,= exclusief BTW. (Voor NOBCO-coaches € 150,= exclusief BTW) Aanmelding is persoonlijk en elke deelnemende docent of begeleider mag een oneindig aantal leerlingen of studenten aanmaken (minder geschikt voor basisonderwijs). Zodra geld is gestort wordt de mogelijkheid om leerlingen en coachees aan te maken open gezet. Een kwitantie met BTW-vermelding volgt.