Presentatie Training

Presentatie trainingen volgens Valebo! en Tump training en coaching.
Jezelf goed kunnen presenteren is belangrijk in tijden van krapte waarbij jij als mens en met het bedrijf of het product waar je voor staat, wilt opvallen te midden van de massa. Het is een onmisbare kans om te laten zien wat je in huis hebt. Heb je succes met je verhaal, dan kan dat nieuwe kansen en mogelijkheden bieden. Het enige dat je hoeft te doen is het DOEN. Of je nu een presentatie geeft voor een grote menigte, een vergadering voorzit of een steekhoudend verhaal moet houden bij je baas. Het zijn allemaal momenten waarop jij jezelf presenteert. En die kans wil je benutten!
Een succesvolle presentatie bestaat volgens ons uit 3 elementen. Een inspirerende spreker met een helder verhaal, neergezet met de juiste tools. Tump training en coaching werkt daarom met jou aan je performance, reikt je de tools aan voor het schrijven van je verhaal en daagt je uit de vorm van je presentatie over een nieuwe boeg te gooien.

Een training met impact waarin jij mag ervaren hoe belonend het is om je verhaal te vertellen. In 4 wekelijkse avondbijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan bod

· ‘Spreken’ tot de verbeelding. Je leert aansprekende en overtuigende taal in te zetten.

· ‘Performance’ van de spreker. Je leert je manier van vertellen af te stemmen op wie je bent en waar je voor staat.

· ‘Ontwerp’ van je boodschap. Je leert een logische opbouw te hanteren in je verhaal die congruent is aan het doel van je boodschap.

· ‘Techniek’ van de presentatie. Je leert technische hulpmiddelen zoals Powerpoint efficiënt in én uit! te zetten.

· ‘Leren van elkaar’. Je komt elke bijeenkomst aan bod als spreker. Zo inspireren de deelnemers elkaar met hun eigen talenten.

Trainer

Annemieke Tump is trainer en coach in sprekersvaardigheden, didactiek en persoonlijke effectiviteit. Als trainer zet zij zich met inspiratie, professionaliteit en een hoge dosis enthousiasme in om succes en plezier te ankeren bij haar deelnemers.

Trainingsdata worden in onderling overleg nader overeengekomen. Doorgaans worden het 4 avonden van 19:00-22:00 uur.

Kosten: € 495,= excl BTW