Waarden en Cultuur

Wil je de DNA-code van je bedrijf leren kennen? Wilt u inzicht krijgen in de cultuur van uw organisatie of team? Wilt u de huidige en gewenste waarden ontdekken om de culturele transformatie te ondersteunen? Wilt u de mogelijk beperkende waarden in uw organisatie verminderen? Wilt u ontdekken wat u denkt dat waardevol is? Kies vervolgens de beste waarde-analyse op de markt.

Wij zetten Corporate Transformation Tools in >> Klik hier

Sinds 2001 werken we samen met de Corporate Transformation Tools van Barrett Values Center. We kennen geen enkel instrument dat zo'n nauwkeurig en zinvol beeld geeft van de onderstroom van een organisatie.

Klik hier voor een gratis Personal Values Analysis?

Wat doet een waardeanalyse voor mens en organisatie?
Phil Clothier, CEO Barrett Values Center, over hun werk en bijdrage aan een waarden gedreven wereld en organisaties:
Filmpje Youtube op de website

Het is alsof je een blauwdruk van uw organisatie of team hebt. Vanaf dat moment zul je niet langer in het ongewisse blijven. Het geeft een speciaal gevoel om grip te behouden en te weten wat de beste manier is om je groei te bereiken:

Organisatie waarden
Krijg inzicht in en grip op de onderstroom. Ontdek waar je energie verliest (lees 'geld') en hoe je het kunt oplossen.
Team waarden
Welke teamdynamiek werkt het beste voor jouw team(s)? Wat moet er gebeuren in / met dit team? Wat zijn de prioriteiten? Deze antwoorden zijn te vinden in een analyse van teamwaarden (TVA).

Persoonlijke en Leiderschapswaarden
Een kristalheldere spiegel om inzicht te krijgen in je eigen functioneren binnen het grotere geheel. Dit is een geweldig krachtige coachtool. Concreet, duidelijk, tastbaar!
"Naarmate we vooruitgang boeken in persoonlijke transformatie, beginnen we het belang van relaties te erkennen. We zijn niet langer geïnteresseerd in het beheersen van anderen, maar in het ondersteunen van hen bij hun ontwikkeling. "

Richard Barrett